V paketu je krema za trebušček in par blazinic za dojenje (bambus, eko bombaž).

 

BLAZINICE

Zunanja plast prepušča zrak in zadržuje mokroto. Struktura zunanje strani preprečuje drsenje blazinic. Ostanejo prijetno mehke tudi če sušimo na vrvi ali stojalu. Zelo dobro vpijejo iztekajoče mleko in omogočajo dihanje. Zunanja plast je bela, notranjost pa nebeljena oz. barvna.

Vzdrževanje: deklarirano za temperaturo pranja pri 95 oC, lahko se jih tudi samo spere pod tekočo vodo, lahko se suši v sušilnem stroju

KREMA

Odlično vpijanje tudi v globlje plasti kože in intenzivno vlaženje čez cel dan.

Maslo za trebušček je namenjeno negi kože in preprečevanju nastajanja strij, zaradi rasti trebuščka in raztegovanja kože. Je izredno bogato s hranljivimi rastlinskimi olji, ki se v kožo vpijejo hitro in penetrirajo tudi v globlje plasti kože.

Maslo proti strijam nanesemo večkrat dnevno po trebuščku – najpomembnejše je, da je koža na trebuhu celoten čas vlažna in nahranjena z maslom. Tako zagotovimo prožnost kože, ki preprečuje nastanek strij. V maslu je kombinacija karitejevega in mangovega masla, olivnega in mandljevega olja ter svežih izvlečkov zelišč, posebe formulirana, da zagotovi maksimalno nahranjenost in vlaženje kože. Dodani izvlečki ognjiča, bazilike, smilja, sleza in sivke stimulirajo regeneracijo celic in blagodejno delujejo na kožo. Izbrana zelišča so iz lastne ekološke pridelave, izvlečki pa so skrbno pripravljeni, da imajo na kožo kar najbolj blagodejen učinek. Vsi zeliščni izvlečki so formulirani tako, da na kožo nimajo nikakršnih alergenih učinkov. Izdelek ima certifikat ekološke in veganske kozmetike, vsebina je popolnoma biorazgradljiva.