Tekočina za čiščenje pasjih ušes

7,90  / kos

4 na zalogi

Preprečuje rast in razvoj bakterij in glivic ter pomaga zavirati vnetje ušes.

Ima tudi tvoj kuža hitro umazana ušesa, sploh poleti, ko se temperature dvignejo?  Toplo in vlažno ter slabo prezračeno je idealno okolje za razvoj glivic in bakterij v ušesu. Sploh, če ima tvoj kuža povešena ušesa. Zeliščna tekočina je sprva nastala, ker ima moj Timi vsako poletje probleme s čistočo ušes. Seveda zaradi nenehnega čofotanja po vodi, valjanja po rosni travi, dirjanja in povešenih ušes.

S kombinacijo zelišč mu jih čistimo vsaj 2x tedensko in uspešno preprečujemo vnetje ušes. Zelišča v tekočini za čiščenje ušes preprečujejo rast in razvoj bakterij in glivic, ki se rade naselijo v ušesih. Pridelana so na našem bio posestvu, skrbno požeta in skladiščena, dokler iz njih ne naredimo profesionalnih izvlečkov z zdravilnimi lastnostmi. Uho očistijo in zavarujejo pred pretiranim razvojem bakterij in glivic ter morebitnim vnetjem ušesa, ki je za kužka zelo neprijetno. Tekočina je namenjena čiščenju zunanjega ušesa, nakapljamo jo na bombažno blazinico in z njo obrišemo uho. Uho bo po uporabi tudi prijetno odišavljeno ;)

Opozorilo: Zaradi uporabe naše zeliščne tekočine za čiščenje ušes imajo kužki bistveno čistejša ušesa, kar pa ne izboljša poslušnosti ;)

Tekočina ne zdravi vnetja ušes.

4 na zalogi

Kategoriji: ,

Opis

SAMO PO NAROČILU

Dodatne informacije

Dobavitelj

Lastnosti

Bio, Slovensko, Vegansko

Poreklo

Slovenija

Go to Top