Krema za tačke
Krema preprečuje vnetja blazinic in pospešuje celjenje manjših ranic in površinskih poškodb.
Kremo za tačke delamo ročno iz bio surovin, ki so posebej izbrane, da ščitijo tačke tvojega psa pred zunanjimi dejavniki. Preprečujejo vnetja blazinic in pospešujejo celjenje manjših ranic in površinskih poškodb. Krema zaščiti tačke pred soljo in posledično izsuševanjem, zato je idealna izbira za hladne zimske sprehode po mestu.
Ker preprečuje izsuševanje jo lahko uporabljaš tudi za poletno nego, ko so tačke izpostavljene visokim temperaturam. Preprečila bo pokanje tkiva in nastajanje razjed ter vnetij. Deluje tudi proti glivicam, ki se ob visokih poletnih temperaturah hitro naselijo na tačke.
Uporabljaš jo lahko za nego otiščancev in smrčka, kjer se pozimi v ogrevanih prostorih pričnejo pojavljati razpoke. Redna uporaba mazila pospešuje obnovo pasjih blazinic in jih mehča, zaradi česar so manj občutljive na grob material in bolj odporne proti poškodbam.

Tekočina za čiščenje pasjih ušes
Preprečuje rast in razvoj bakterij in glivic ter pomaga zavirati vnetje ušes.
Ima tudi tvoj kuža hitro umazana ušesa, sploh poleti, ko se temperature dvignejo? Toplo in vlažno ter slabo prezračeno je idealno okolje za razvoj glivic in bakterij v ušesu. Sploh, če ima tvoj kuža povešena ušesa. Zeliščna tekočina je sprva nastala, ker ima moj Timi vsako poletje probleme s čistočo ušes. Seveda zaradi nenehnega čofotanja po vodi, valjanja po rosni travi, dirjanja in povešenih ušes.
S kombinacijo zelišč mu jih čistimo vsaj 2x tedensko in uspešno preprečujemo vnetje ušes. Zelišča v tekočini za čiščenje ušes preprečujejo rast in razvoj bakterij in glivic, ki se rade naselijo v ušesih. Pridelana so na našem bio posestvu, skrbno požeta in skladiščena, dokler iz njih ne naredimo profesionalnih izvlečkov z zdravilnimi lastnostmi. Uho očistijo in zavarujejo pred pretiranim razvojem bakterij in glivic ter morebitnim vnetjem ušesa, ki je za kužka zelo neprijetno. Tekočina je namenjena čiščenju zunanjega ušesa, nakapljamo jo na bombažno blazinico in z njo obrišemo uho. Uho bo po uporabi tudi prijetno odišavljeno ;)
Opozorilo: Zaradi uporabe naše zeliščne tekočine za čiščenje ušes imajo kužki bistveno čistejša ušesa, kar pa ne izboljša poslušnosti ;)
Tekočina ne zdravi vnetja ušes.

Zobna pasta
Očisti zobe in blagodejno deluje na ustno votlino.
Tudi pasji zobki si zaslužijo nego – na njih se hitro naberejo zobne obloge, tudi vodni kamen, ki posledično povzročajo poškodbe zoba in bolečine. Z rednim čiščenjem preprečimo nalaganje zobnih oblog in poskrbimo, da naš kuža nima težav z zobki.
Zobna pasta vsebuje 100% ekološke sestavine: kalcijev karbonat in silika sta grobi sestavini, ki mehansko odstranita nečistoče z zoba. Olivno in sezamovo olje se za nego ustne votline uporablja že stoletja – blagodejno deluje na celotno ustno votlino, vključno z dlesnimi. In zelišča, strokovno pripravljeni izvlečki 5 ekoloških zelišč iz lastne pridelave poskrbijo za svež dah in zdravo ustno votlino. Zobno pasto naneseš na prst ali zobno ščetko in zdrgneš zobe. Ostanke očistiš z vlažno krpo, nič hudega pa ni, če kuža zobno pasto tudi poliže ;)

Vse naše izdelke za pse delamo ročno in vsi imajo bio certifikat, ki potrjuje izbor vrhunskih bio surovin. Zeliščni izvlečki so sveži, iz zelišč, ki jih pridelano na svojem bio posestvu. Ne vsebujejo nobenih sintetičnih kemijskih snovi, konzervansov ali sintetičnih arom. Zaradi naravne sestave ni nič hudega, če si kuža po uporabi prične lizati tačke, saj bo želodček sestavine normalno prebavil.